Bu Blogda Ara

15 Ekim 2015 Perşembe

Faydalı uygulama: Power Toggles

General Mobile Android One 4G saf android kullandığı için diğer telefonlarda aradığınız bazı özellikleri bulamayabilirsiniz.
Örneğin yukarıdan aşağı kayan menüde tüm aradığımız kısayollar mevcut değil.
Mesala Ses / Sesiz / Titreşim kısayolu yok. Bu işlemi yapmak için ayarlar / ses ve bildirim ile ya da ses tuşuna basıp ekrandaki simgeden ayarlayabilirsiniz.
Bunun gibi başka diğer ayarları toplu halde ayarlayabileceğiniz bir uygulama var. Türkçe ve reklamsız.

Power Toggles
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.painless.pc

Uygulama ile kayan menüye ek 1 ya da 2 satır olarak kısayollar eklenebildiği gibi
Masa üstüne widget olarak toplu kısayollar eklenebiliyor. Ayrıca masa üstüne klasör simgesi ekleyerek simge ile açılan klasör penceresine de kısayollar eklenebiliyor.
Yalnız, uygulamanın eksikliği değil ama lolipop'dan kaynaklanan sınırlamalar nedeniyle konum, uçak modu ve mobil veri simgeleri direkt olarak ayar değiştirmiyor. Simge tıklandığında ilgili ayarlar penceresi geliyor.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımda

Fotoğrafım
1989 yılında Metal İşleri öğretmeni olarak göreve başladı. 2020 yılında emekli oldu. Metal İşleri Öğretmenliği, İktisat, Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Mezunudur. Youtuber ve Blog yazarıdır. Fotoğrafçılık, Programlama, Web tasarım, Gezi, AutoCAD, AutoLisp, SolidWorks, VBA, Visual Basic, QuickBasic, PHP ile ilgileniyor. Mesut Akcan hakkında